Kunstwerken op maat - info
Op deze pagina krijgt U praktische informatie over de op maat gemaakte kunstwerken van het Atelier VAN HOEF.
 Over het Atelier
 Presentatie
 Meest recente werk
 Info & Contact
 
 
 
 
 
 
  Op maat gemaakte kunstwerken:
Het Atelier VAN HOEF maakt reeds meer dan 20 jaar voor elke mogelijke gelegenheid rekening houdend met elke mogelijke speciale omstandigheid kunstwerken die U niet in de handel kan vinden en die daarom dus eenmalig "op maat" moeten worden gemaakt. Enkel opdrachten voor tweedimensionele kunstwerken zoals tekeningen en schilderijen worden aangenomen. Dat kan in elk mogelijk formaat en elke mogelijke stijl en ook met elk mogelijk materiaal. U kan hier ook terecht voor zowat alle denkbare onderwerpen, thema's, situaties of toepassingen wanneer U zelf reeds een duidelijk beeld heeft van hoe het kunstwerk er moet gaan uitzien maar ook in situaties waarbij U vertrekt van een ruimer algemeen idee dat U verder door een kunstenaar wil laten uitwerken:

- Formaten, van miniatuur tot 6 m² en meer...
- In elke mogelijke stijl, klassiek of modern of "op de wijze van..."
- Elk mogelijk materiaal, potlood, pastel, aquarel, acryl, olieverf, op papier, doek enz...
- Voor privé-klanten maar ook voor bedrijven, de socio-culturele sector en de Overheid
- Als puur éénmalig artistiek kunstwerk maar ook zuiver functioneel als toegepast kunstwerk

en voor wat de artistieke benadering, het procedé, de werkwijze betreft:

- Naar een model, object, een verhaal, een gebeurtenis, een woord, idee, geluid, gevoel enz...
- Op basis van Uw eigen beeldmateriaal of naar door het Atelier gemaakte studies rond Uw vraag
- Ook op basis van eerder abstracte aspecten die U in het kunstwerk verbeeld wil zien
- Als kopie-pastiche van een bestaande stijl of naar een nieuwe geheel eigen stijl
- enz...

Prijzen:

- Opdrachten worden individueel berekend en aangenomen voor een vaste totaalprijs alles inbegrepen.

- Die prijs hangt ondermeer af van het formaat, de gekozen techniek, de materialen en de artistieke stijl met de hierbijhorende moeilijkheidsgraad en dus ook vooral de hoeveelheid werkuren die nodig zijn om het kunstwerk van Uw keuze te realiseren.

- Extra leverings- en afwerkingsopties zoals het inlijsten, vervoeren en plaatsen van het kunstwerk worden apart aangerekend.

Enkele extra troeven van het Atelier VAN HOEF op het vlak van op maat gemaakte kunstwerken:

Het Atelier VAN HOEF is vooral sterk in het brainstormen, creatief onderzoeken en uitdenken van originele oplossingen in situaties waarbij slechts weinig informatie beschikbaar is of wanneer er gewerkt wordt rond eerder abstracte begrippen die normaal moeilijk in beeld te brengen zijn. Ook wanneer U als opdrachtgever reeds een zeer duidelijk beeld heeft van wat er in het kunstwerk te zien moet zijn maar de vaardigheden mist om dat in een afgewerkt product om te zetten kan er op professionele wijze samengewerkt worden. Dat is niet altijd evident en het kan ook alleen maar wanneer de kunstenaar de wil en het vermogen bezit om creatief met U mee te denken wanneer U dat wenst maar zich anderzijds ook kan opstellen als louter technisch uitvoerder wanneer U zelf over de andere aspecten van het werk wil beslissen: U kan bij wijze van spreken het werk zelf uitdenken en ook de voorwaarden bepalen waaraan het moet voldoen maar de technische uitvoering overlaten aan iemand anders en dat schept heel wat mogelijkheden...

Heeft U plannen? Aarzel dan niet om bijkomende inlichtingen te vragen via het contactformulierAndere info-pagina's op deze site: 
muurschilderingen | portretten
| schilderwerken...


  Het Atelier VAN HOEF werkt voor haar op maat gemaakte kunstwerken samen met onderstaande partners: